Birokrat Hotel Slo
Birokrat Hotel En
Birokrat Hotel De
Birokrat Hotel Hr
Birokrat Hotel it
Birokrat Hotel es
Birokrat Hotel ru
Dunajska 191 | Ljubljana | +386 / 1 / 5300 212 | info@birokrathotel.si

TRIPOSTELJNA SOBA SUPERIOR

 

Klimatizirana in prostorna soba ponuja sodobno pohištvo ter kopalnico z masažno kadjo. Vključuje leseni pod, kavč, satelitsko LCD-televizijo, hladilnik in opremo za pripravo kave in čaja.

 

Ponudba v sobi: sef, klimatska naprava, likalnik, pisalna miza, dnevni prostor, ventilator, ogrevanje, garderoba, kavč, garderoba/omara, sušilec za lase, paket za osebno higieno, stranišče, kopalnica, copati, kad ali prha, plačljiv TV program, televizija, telefon, radio, satelitski programi, TV z ravnim zaslonom, prenosni računalnik, oprema za pripravo čaja/kave, mini bar, hladilnik, kuhalnik vode, storitev bujenja

 

Velikost sobe: 37 m2

 

Velikost postelj/-e: 1 raztegljiv kavč in 1 Velika zakonska postelja

 

Dodatne BREZPLAČNE storitve: 
  • PRENOSNI RAČUNALNIKI

V okviru dodatnih storitev so gostom na recepciji na voljo BREZPLAČNO prenosni računalniki za uporabo v hotelskih sobah ali drugih hotelskih prostorih.

 

  • BREZŽIČNI INTERNET

Vsem gostom je na voljo brezplačno brezžično internetno omrežje.

 

  • BREZPLAČNO PARKIRIŠČE

 Neposredno za hotelsko stavbo se nahaja pokrito in zavarovano hotelsko parkirišče, ki je na voljo našim gostom. Je pod 24 - urnim video nadzorom in dostopno samo s hotelsko kartico ali najavo pri receptorju.

 

  • BREZPLAČEN vstop v letovišče Laguna - Ljubljana Resort (poleti)

Letovišče Laguna-Ljubljana Resort se ponaša z zunanjimi bazeni ter več kot 60 vodnimi efekti, savno in fitnesom je oddaljeno 4 min hoje. Odprto je od srede junija do septembra. Vsi gosti hotela Birokrat imajo brezplačen vstop. Karte prejmete na recepciji hotela.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih trgovin
Gostovanje spletnih strani
CGP - Celostna grafična podoba